Kom til robotbrag torsdag den 22. november 2018

Robotbrag torsdag den 22. november 2018

I anledning af European Robotics Week åbner Teknologisk Institut dørene til sine robotfaciliteter i Odense, så alle komme ind og få et kig på de nye, innovative teknologier, der står og venter rundt om hjørnet.

Få inspiration til jeres næste skridt med robotter og automation
Har I styr på jeres automationsrejse? Kig forbi og bliv klar til næste skridt. Til Robotbraget kan I få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi.

  • Oplev fremtidens robotter
  • Kom i dialog med Teknologisk Instituts robot- og automationsspecialister
  • Mød et hav af robotleverandører
  • Lær hvordan I kan komme i gang eller videre med robotter i jeres virksomhed

Adresse og tilmelding
Teknologisk Institut
Forskerparken 10
5230 Odense M

Åbningstid
Kl. 9.30-16.00

Det er gratis at deltage, tilmeld dig her

AVS Danmark deltager med præcision i særklasse
Vi beskæftiger os med avancerede automatiseringsløsninger og deltager på Robotbraget med conveyors fra Dorner,  vakuum løsninger fra Vuototecnica, gribere fra New Era og  linære roterende servo aktuatorer, der giver resultater i særklasse. Vi er eneforhandler af SMAC, der fremstiller elektriske cylindre og Moving Coil aktuatorer baseret på deres patentbeskyttede lineære motorteknologi.

Moving Coil Aktuatorer kan gøre arbejdet og kontrollere nøjagtigheden på samme tid
SMAC er en førende producent af elektriske aktuatorer baseret på moving coil teknologi. Aktuatorerne er unikke, da kraft, position og hastighed er helt programmerbare. De er designet til at håndtere usædvanligt høje eller meget lave hastigheder med 100-200μm nøjagtighed og repeterbarhed med 1 ms responstid.

Moving Coil teknologien giver en let konfiguration og justerbar løsning, der gavner produktionen
SMAC’s elektriske aktuatorer er ideelle til en bred vifte af højcyklus positionerings-, målings-, inspektions- og pick & place applikationer, hvor 100% verifikation er påkrævet. Den patenterede Soft-Land™ funktion kan finde emnets overflade uden at beskadige den og give en ekstrem nøjagtig registrering af produktets placering og dimensioner.

Moving coil aktuatorer er væsenligt mere sofistikerede end magnet- eller luftcylindre
Alle de variabler, der er involveret i arbejdet, er programmerbare. Så kraft, vandring og hastighed kan varieres efter behov. Aktuatorerne har også indbygget feedback, der kan rapportere om det ønskede arbejde er udført eller ej.