Special effects, spøg og skæmt med EXAIR

For det meste benyttes vores applikationer fra EXAIR i industrisektoren.

Men en gang imellem dukker en unik applikation op, der bruger et EXAIR produkt på en atypisk måde som f.eks. special effects o.lign. En af disse er Universal Studios, der på en af deres ture i forlystelsesparken benytter en 8″ super luftkanon til at simulerer den banan-ånde, der kommer ud af munden på King Kong.

Et andet eksempel er et professionelt sportshold, der bruger en 3” Line Vac til at skabe en t-shirt pistol ved deres sportsbegivenheder. I USA er der generelt rigtig mange mennesker til stede når professionelle sportshold er i aktion og der bliver gjort en række ting gennem spillet og under timeouts for at underholde publikum.

Det er derfor et almindeligt syn til disse arrangementer er at der bliver kastet t-shirts op til masserne, så få heldige personer kan gribe dem. Men dette er problematisk, hvis man også vil give dem på de øverste sæder en chance. Ved hjælp af Line Vac er føromtalte sportshold i stand til at skyde bluserne helt op på taget og de kan nu også skyde mange flere t-shirts ud. Gatling pistolen er nemlig i stand til at skyde 60 skjorter ud på kun 5 sekunder.

Du kan se videoer af EXAIR’s Line Vac i action, der skyder t-shirts til tribunerne:
Milwaukee Bucks – www.youtube.com/watch?v=x40C9kh0Edw
Auburn University – www.youtube.com/watch?v=VdPC1swyq88
New York Knicks – www.youtube.com/watch?v=YJwWvb-Rx1s

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe.