Løsninger til pick & place

Løft og flyt fra én bearbejdning til én anden – der er uendelige muligheder med vores vakuum -og gribeløsninger. Vi har de fremtidssikrede løsninger til den danske industri og har mange års erfaring i håndteringsindustrien med at hjælpe maskinbyggere på en række områder.

Hurtige robotapplikationer

AVS har løsningen til de mange producenter, der stiller krav til fleksibilitet, præcision og hurtighed hos robotapplikationerne. Vores brede produktprogram kan løse de fleste opgaver i de industrier, hvor der stilles særligt høje krav. Og vores løsninger har høj kvalitet, da vi forhandler markedsledende produkter fra SMAC, Vuototeknica, Proportion Air, Eclipse, New Era m.fl.

Vi har et bredt udvalg af

aktuatorer
blæsedyser
boreenheder og gevindskærere
gribere
proportionalventiler
statisk eliminatorer
transportbånd
vakuum sugekopper, gribesystemer m.m.
ventiler

Gribere med akkuratesse og præcision

Vi har et bredt produktprogram og tilbyder både magnet-, elektriske- og pneumatiske gribere.

Vi er eneforhandler af gribere og lineære føringer fra den førende japanske producent New Era. Produkterne er kendetegnet ved stor præcision og lang levetid. Det meget brede produktprogram betyder, at det altid er muligt at finde en løsning – uanset opgavens art.

Vakuumhåndtering

Den stigende efterspørgsel på mere og mere fleksible vakuum- gribesystemer fra producenter af robotter og palleteringssystemer, har ført til udviklingen af Octopus barren. Den kan gribe fat i stort set alle materialer og former uden, der skal skiftes sugekopper – selv når emnets overflade kun dækker 5-10% af hele barrens sugeflade.

Vi tilbyder derudover en række vakuum ejektorer, sugemåtter, standard– og special-sugekopper til enhver opgave.

Enestående og præcise aktuatorer fra SMAC

Vores aktuatorer er unikke idet kraft, position og hastighed er 100% programmerbare. Derudover er de designet til at arbejde med meget høje hastigheder og med en meget stor grad af nøjagtighed og gentagelse.

Dette gør dem ideelle til en lang række positionerings, målings, inspektions og ‘pick & place’ applikationer og særligt i tilfælde hvor 100% verficering er påkrævet.

Boreenheder og gevindskærere

Vi tilbyder et stort udvalg af boreenheder og gevindskærere til automatiseringsindustrien. Enhederne findes som luftdrevne, lufthydrauliske, el-pneumatiske eller el-hydrauliske.

Præcision, lang levetid og maksimal pålidelighed er de egenskaber, der gør vores enheder til en god investering.

Ventiler

Vi tilbyder et bredt udvalg af miniature pneumatik. Vores ventiler fås i mange størrelser og materialer, herunder korrosionsbestandige, rustfrit stål m.m.

Vores udvalg består af:
• Kontrol ventiler
• Retningsventiler
• Elektriske ventiler
• Modul ventiler

Sikker og energibesparende blæseteknik

Trykluft er en dyr og ikke ufarlig energikilde. Med valg af den rette blæsedyse sikres sikkerheden og energibesparelser, da vores dyser reducerer trykluftforbruget og sænker af trykluftstøjen.

Øget produktivitet med proportionalventiler

Flere og flere firmaer har indset behovet for ”lukket sløjfe” trykregulering og derfor anvendes vores proportionalventiler i dag inden for mange brancher.

Ventilerne kan tilpasses næsten enhver ekstern styring. Enhederne fås i en mængde versioner til forskellige styre signaler og tåler stød og vibrationer. De fungerer fint i alle montagepositioner; lodret som vandret. Derfor kan de uden problemer monteres tæt på anvendelsesstedet.

Pålidelige og effektive transportbånd

Vi tilbyder et stort udvalg af transportører (conveyors) fra Dorner. Vores brede udvalg af industrielle, præcise og sanitære transportløsninger er designet til at optimere effektiviteten og produktiviteten.

Vores cutting-edge løsninger er ideelle til integratorer, der er på udkig efter pålidelige og effektive transportører.