Vi tilbyder et stort udvalg af boreenheder og gevindskærere til automatiseringsindustrien

Enhederne findes som luftdrevne, lufthydrauliske, el-pneumatiske eller el-hydrauliske. Præcision, lang levetid og maksimal pålidelighed er de egenskaber, der gør vores enheder til en god investering.

Boreenheder med præcision, lang levetid og maksimal pålidelighed

Vi forhandler boreenheder fra E2 Systems, der anvendes over hele verden i anlæg, der kræver høj produktivitet og præcision.

Præcision, lang levetid og maksimal pålidelighed er de egenskaber, der gør vores boreenheder til en god investering. Serien omfatter alt fra kompakte pneumatiske boremaskiner til de virkelig kraftige elektriske drevne eller hydrauliske systemer.

E2 SYSTEMS

Vi samarbejder med E2 Systems, der er blandt de førende på markedet når det drejer sig om boring, gevindskæring og fræsning.

Ønsker du at følge med i den nyeste viden og information om gevindskærere og boreenheder, så klik på linket herunder.

Nemme at installere

Enhederne er nemme at installere såvel som bruge, og har funktioner som hurtig forskydning, multi-wall boring og chip-fjernelse. De fleste er tilgængelige med multi-spindelhoveder.

Hver boreenheds detaljer indeholder alle de nødvendige oplysninger til valg af en egnet model baseret på de krav, der er fastsat til programmet fra din leverandør.

Gevindskærere med lang levetid og høj præcision

Vores gevindskærere er specialiseret til at passe produktionslinjer over hele verden. Enhederne spænder fra de mest kompakte pneumatiske enheder på markedet til kraftfulde elektrisk betjente enheder.

Vores styre skruenheder sikrer en perfekt skæreproces uden risiko for at beskadige hanen. Enhedernes detaljer indeholder alle de nødvendige oplysninger du skal bruge til at vælg en egnet model, så de passer de krav, der er fastsat til programmet fra din leverandør.

Pladsbesparende fræsere og slibemaskiner

Vores fræsere og slibemaskiner sparer plads og er konstrueret til automationsindustrien. Enhederne er egnet til der, hvor der er behov for et automatisk flow.

De pneumatiske fræseenheder er kompakte, robuste og uden føder, udviklet til at opfylde en høj og præcis ydeevne. Enhederne er også konstrueret til at være nemme at bruge og have en lang levetid med høj præcision.