En global leder inden for elektronisk tryk- og flowstyring

Vi forhandler proportionalventiler og flow monitorer fra Proportion Air, der er en amerikansk producent med et globalt ry for kvalitet og excellence inden for industriel automation. Proportion Airs hovedfokus er fremstilling af industrielle og repeterbare elektroniske trykregulatorer og elektroniske trykreguleringsventiler.

PROPORTION AIR

Vi samarbejder med Proportion Air, der er blandt de førende på markedet når det drejer sig om elektronisk tryk- og flowstyring inden for industriel automation.

Ønsker du at følge med i den nyeste viden og information om elektronisk tryk -og flowstyring, så klik på linket herunder.

Flere og flere firmaer har indset behovet for ”lukket sløjfe” trykregulering

Dderfor anvendes vores proportionalventiler i dag inden for mange brancher, så som luftfarts- og bilindustrien, papirforarbejdning, medicinalindustrien, computerindustrien og i forbindelse med fødevarefremstilling til styring af produktionsprocesserne.

Fordele ved vores proportionalventiler

Vores ventiler kan tilpasses næsten enhver ekstern styring. Enhederne fås i en mængde versioner til forskellige styre signaler og tåler stød og vibrationer. De fungerer fint i alle montagepositioner; lodret som vandret. Derfor kan de uden problemer monteres tæt på anvendelsesstedet.

Anvend vores ventiler og få:

– en forbedret produktkvalitet
– øget produktivitet
– mindre vedligeholdelse
– mindre spild
– en forenklet maskinkonstruktion
– mulighed for computer- eller PLC-styret proceskontrol
– mulighed for dataopsamling

Trykstyring med avanceret pneumatisk kontrol-teknologi

Mange fremstillingsprocesser kræver pneumatisk trykstyring og regulering i lukket sløjfe. Reguleringssløjfer er en kæde af processer, der altid fører tilbage til udgangspunktet. Feedback-sløjfen giver systemet mulighed for at opnå den største grad af nøjagtighed.

Vi tilbyder elektro-pneumatiske reguleringsventiler med både enkelt og dobbelt lukkede sløjfer.

Flow monitor og real-time flow kontrol

Mange fremstillingsprocesser kræver flow kontrol, der straks reagerer på systemændringer. En normal flow monitor overvåger flowet ved at registrere fysiske ændringer i modstand eller temperatur og bruger oplysningerne til at beregne resultatet. Men den er ofte for langsomme med opdateringer – fra en eller to hundrede millisekunder til flere sekunder.

Vores F-Serie registrerer derimod differenstryk over en kalibreret venturi med et næsten øjeblikkeligt output < 10ms og er kontinuerlig.