Dorner er UR+ Partner

Dorners transportbånd indgår som en fast del af Universal Robot’s tilbehørsprogram. Dette program kaldes UR+ og består udelukkende af tilpassede produkter og tilbehør, der kan samarbejde med UR’s robotter og styres af UR’s controller.

AVS Danmark er ansvarlig for UR+ i Norden og Baltikum

Som forhandler af Dorner transportbånd, er AVS ansvarlig for UR+ løsningen i Norden og Baltikum.

Vi varetager enhver henvendelse omkring UR kompatible transportbånd til integratorer o.lign. i de pågældende lande. Vi tilbyder også ‘robotics plug & play’ løsninger til uddannelsesinstitutioner.

Mere end 100 års ekspertise inden for transportbånd

Dorner er fusioneret med FlexMove og Geppert-Band – og der er dermed skabt et brand, der kombinerer mere end 100 års ekspertise og bringer transportbånds-automatisering op på et nyt niveau. Dorner har dermed fåt en global arbejdsstyrke og kan servicere industrier over hele verden med transportbåndsautomatik og omfattende applikationskendskab.

Dorner tilbyder som den eneste at du kan konfigurere din egen transportør. Ønsker du dette eller se de mange muligheder og specialløsninger, kan du med fordel kigge dig omkring på deres hjemmeside via linket herunder.

Transportbånds-automatisering på et nyt niveau

  • Vores brede udvalg af industrielle, præcise og sanitære transportsystemer er designet til at optimere effektiviteten og produktiviteten.
  • Derudover yder Dorner markedets bedste support. Du kan således bygge dit eget transportbånd ved hjælp af Dorners online konfigurator og du kan chatte med supporten online og få svar på dit spørgsmål på 5 minutter.

Dorner yder 10 års garanti

Byg dit eget bånd

Dorner giver dig mulighed for at konfigurere dine egne transportbånd. Med deres online konfigurator DTools er det nemt at designe dine transportsystemer.

Og med funktionen 3D Preview kan du modtage opdateringer i realtid, mens du designer og ændrer i dine transportsystemer. Når du bygger dit transportbånd i DTools udarbejdes der samtidig en 3D CAD-model, der matcher dit design.

Registrer dig her

  1. Klik på get started (det koster ikke noget)
  2. Vælg product selector
  3. Konfigurer dit eget bånd
  4. Modtage en DCAD tegning
  5. Request en pris

Produkter

Vi tilbyder en bred vifte af industrielle og sanitære transportbånd med henholdsvis aluminiumsrammer og rammer i rustfrit stål.

De fås med tekstilbælter, modulære bælter og fleksible kædeindstillinger og kan konfigureres som lige, kurvede, med hældning, fald og Z-rammer.

Alle vores transportbånd fra Dorner er bygget efter bestilling og afsendes inden for 72 timer

dorner_products-1

Brancher og industrier

Hvilke conveyors egner sig bedst?
Vi tilbyder forskellige transportører: industrielle-, sanitære- og automatiserings/ præcisionstransportører til en bred vifte af industrier og brancher.

Integratorer
Vores cutting-edge løsninger er ideelle til integratorer, der er på udkig efter pålidelige og effektive transportører. Ved hjælp af Dorners online CAD program, kan du konfigurere et bredt udvalg af transportbånd for at opfylde de nøjagtige specifikationer. Og vores pålidelige transportbånd sikrer, at du giver dine kunder det bedste mulige produkt.

Fødevaresikkerhed

Når fødevaresikkerhed er en nødvendighed
Med et bånd fra Dorner forbedres hygiejneniveauet og effektiviteten. Transportbåndene er nemme at rengøre og demontere, hygiejnisk designede og vigtigst af alt, sikre at bruge.

Muligheder

Conveyors med bevægelig ende giver stor fleksibilitet
Der er mange muligheder når transportbånd har bevægelige ender, men hovedsageligt bruges de til afvisning, deponering eller sortering af produkter.

Den bevægelige ende, der kan trække sig retur består af en transportramme, der trækker sig eller udvider sig via skinner. Funktionen kan gentages med sekunders mellemrum og med stor præcision.

Videoer – se båndene i aktion