Integratorer

Vores cutting-edge løsninger er ideelle til integratorer, der er på udkig efter pålidelige og effektive transportører. Vi arbejder med integratorer for at imødekomme deres behov og finde løsninger, der virker.

Ved hjælp af DTools, Dorners online CAD program, kan integratorer konfigurere et bredt udvalg af transportbånd for at opfylde de nøjagtige specifikationer. Og vores pålidelige transportbånd sikrer, at du giver dine kunder det bedste mulige produkt.

Ønsker du mere information?

Så ring på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe.

Du kan også klikke på nedenstående og selv konfigurere din egen løsning. Du bliver bare bedt om at oprette en brugerprofil først.

Transportbånd til integratorer

2200 Bæltede

2200 Modul bæltede

2200 præcision

SmartFlex

AquaGuard 7200

SmartFlex Alpine

SmartFlex Helix

SmartFlex Pallesystem

SmartFlex Twist

SmartFlex Præcisions-pallesystem

SmartFlex Wedge Elevator

3200 Bæltede

Fordele ved vores transportbånd til integratorer

  • Høj hastighed, præcisionsindeksering
  • Pladsbesparende design
  • Industriens bedste overførsler
  • Pålidelige løsninger, du kan stole på
  • Lavprofiltransportører designet til let at kunne integreres med robotter, medarbejdere og udstyr

3D konfigurator

Ved hjælp af DTools, Dorners online CAD design software, kan integratorer konfigurere et bredt udvalg af transportbånd for at opfylde dine nøjagtige specifikationer. Med softwaren kan du få 3D-gengivelser af dine designs, som giver dig mulighed for at placere dem i dine eksisterende designplaner.

Præcision

Vores præcisionstransportører i 2200 og 3200-serien er en fantastisk måde at sikre, at produktet kommer til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Disse transportører tilbyder præcis justering hver gang, hvilket gør dem ideelle til applikationer, der kræver præcision.

Uanset om du ønsker at flytte krystal eller hammere, er serien af præcisionstransportbånd klar til udfordringen. Med deres præcisionskontrol kan du stole på at båndene får produktet til det nøjagtige sted hver gang.

Transportbånd til plastproduktion og materialehåndtering

Mange moderne produkter er lavet af plast. Den lette vægt af disse produkter kan gøre materialhåndteringen, produktbevægelsen og produktplaceringen udfordrende. Ofte fremstilles disse produkter i støbemaskiner, hvor produktet er nær gulvhøjde, hvor det så skal hæves for levering til den næste proces. Derudover bruges robotter mere og mere til at aflæsse støbemaskiner og positionere produktet til den næste fase. Dette kræver, at dine transportsystemer flytter delene til det nøjagtige sted hver gang.

Eksempler

Vores transportbånd integreres nemt med robotter, medarbejdere og udstyr. Klik på billedet for at se det i stort format.