Videoer

Nedenfor finder du en række Vuototecnica-videoer med forskellige applikationsløsninger.

Automatisk opstilling af paller
En robot arbejder uafhængigt i stabling af paller. Hver kasse bliver bragt på plads uden problemer eller afbrydelser og på en ordnet måde, men det ville ikke have været muligt uden brug af Octopus gribesystemet.

Læsning og håndtering af betonfliser
I denne video kan du se Vuototecnicas silikone sugekopper monteret på mini kopholdere, der håndterer betonfliser fra den ene linje til den anden. Den pneumatiske vakuumgenerator giver et suge flow på 92 m3/t.

Håndtering af papkasser og dåser
En enkel, letvægts og super fleksibel gribehånd bestående af to specialdesignede stænger til at håndtere tomater på dåse med forskellige diametre og vægte og samtidig håndtere emballagen (papkasser).

Håndtering af pakker i film
Robotten, du kan se i aktion i denne video skal flytte bevægelige genstande pakket med film. Normalt er disse genstande vanskelige at samle op, da de ikke har en kompakt gribeflade.

Automatisering i samling af macaron kager
Som det ses, er robotten i stand til at tage den første halvdel af disse porøse konditorvarer hurtigt og præcist uden at skade dem på nogen måde. Derefter skiftes robothovedet og cremen fyldes på inden den glatte kagetop lukker macaronen.

Sikker håndtering af forruder
At håndtere vinduer og forruder er normalt ikke en simpel ting. I videoen kan du se, at robotten griber forruden på en fast måde og bevæger den vandret, lodret og på hovedet uden vanskeligheder og så lægger den sikkert på lastbilen.