INDUSTRIENS BEDSTE SAMARBEJDSPARTNER

AVS Danmark er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljø, pneumatik og automatik.

Vi blev stiftet i 1981 som en handels- og rådgivningsvirksomhed, der har det som sin mission af hjælpe den danske industri indenfor automatisering, håndtering, miljø og sikkerhed.

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger
Vi benytter nogle af verdens førende producenter, der råder over de nyeste teknologier. Vores brede produktprogram og specialiserede viden gør os i stand til at arbejde inden for alle industrier.

KONTAKT OS

Netværk og samarbejder

Hos AVS Danmark holder vi os opdaterede på udviklingen, så vi kan rådgive og yde den bedste service til vores kunder. Derfor samarbejder vi med en række institutioner og organisationer og er derudover med i en række netværk med de førende inden for automatisering.

AVS Danmark er tildelt AAA-mærket, den højeste kreditværdighed.
Se mere om anmærkningen fra Bisnode her

AVS Danmark har ikke nogen anmærkninger.
Se vores kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen her

Vi benytter os kun af førende leverandører, der producerer produkter som lever op til gældende EU direktiver og certificeringer.

Certificeringer

Vi sætter krav til vores leverandører og har derfor kun de bedste produkter inden for rent miljø og sikkerhed. Vi sælger kun originale produkter og de er alle CE mærkede, internationalt godkendte og lever op til de gældende standarder. En del af vores produkter kan anvendes i ATEX zoner.